المكونات
1-نصف كيلو فراخ بانيه او لحمه.
2- 6 بيضات.
3- 6 مثلثات جبنه نستو.
4- ملح وفلفل علي حسب الرغبه.
5- بهارات وتوابل علي حيب الرغبه.
6- نص كبايه دقيق.
طريقه التحضير.
1- هنجيب الكبه ونحط اللحمه او الفراخ ونحطها تتفرم بشكل كويس جدا جدا وكل مكان انعم كل مكان افضل .
2-هنحط البيض في الكبه مع اللحمه ونسيبو بتفرم كويس اوي .
3-بعد كده نحط البهارات بتاعتنا .
4- بعد كده نحط الجبنه المثلثات ونسيبو يتفرم كويس .
5- هنضيف الدقيق بالتدريج حتي يصبح القوام جيد.
6-نجيب حبه فلفل حبيبات غير مطحونه ونرهم علي الخلطه بالمعلقه وناخد الخلطه في طبق علي جنب وهنشوف هنعمل ايه بعد كده تحت ⇓⇓.
7-نجيب الاكياس الشفافه او اللاصقه ونفردها ونحط فيها الخلطه علي هيئه اسطوانه ونلفه كويس .
8- نفلفها مره تانيه بنفس الاكياس علشان نمنع وثول المياه ليها.
9- نجيب صانيه من الماء بها ورقتين لاورا علشان الريحه تبقي حلوه وتكون الميا بتغلي ونحط اللانشون في الصانيه ونكون مغلفينو بورق سليفور وبعد كده نحطه علي النار حتي يستوي.
10-نطلعو بعدما يستوي ونسيبو يبرد ويفضل وضعو في التلجه لمده 3 ساعات.
وبالهناء والشفاء
تحويل كودإخفاء محول الأكواد الإبتساماتإخفاء